Pizzeria Peperoni, l'empenta d'una familia

Pizzeria Peperoni, a Argentona, és el resultat d'una família del poble que ha aconseguit, en tot just dotze anys, crear un gran equip amb un sol objectiu, donar el millor servei i el millor producte, perquè quan les coses es fan per amor només hi ha un resultat, tenir a tothom content.

 

Una gran familia

 

A Pizzeria Peperoni d'Argentona, cada un dels membres de l'equip té una funció, tot i que el mètode és el mateix per a tothom. Cadascuna de les coses que es fan, es fan pensant que són per a una persona que les vol gaudir, per això les fem amb tant d'afecte.

Anna, la mare fa cada dia a mà les hamburgueses.

En Pepo, el súper pizzaiolo (pizzer) s'encarrega de les pizzes, de les masses, que com saps les pots triar d'espelta o de farina blanca..

L'Anna és la que administra, porta els nombres, t'agafa el telèfon, escull matèries primeres i sempre, sempre, regala somriures.

L'Olga fa les postres, a mà! I s'inspira en les receptes de la Carme, la seva germana.

Preparant postres cassolans


 
I també, la resta de l'equip, que quan et porten la pizza, l'hamburguesa, l'entrepà, l'empanada i les postres, el fan contents i amb ganes que gaudeixis del que et vas a menjar. D'aquesta manera, els lliuraments són entre amics!

I l'amor pel que es fa, és el que ha mogut a la família Jurado a seguir cada dia oferint a totes les persones que ho necessiten, pizzes, entrepans, hamburgueses, empanades i postres fets per ells mateixos, amb ingredients de la terra, de la terra que els ha vist néixer i créixer.

Seguirem explicant històries, compartint experiències i sobretot, receptes.

Altres articles interessants

LA PIZZA ÉS SANA

Com tot a la vida, hi ha aliments que poden ser sans o no.

Si un aliment està fet amb productes de primera qualitat, sense emprar ingredients industria…
Llegeix més