Pizzeria Peperoni, l'empenta d'una familia

Pizzeria Peperoni, a Argentona és el resultat d'una família del poble de tota la vida que un dia va decidir ajudar els seus veïns amb pizzes fetes amb un ingredient molt especial, l'amor pel que fan.

La família Jurado, amb la Pizzeria Peperoni, han aconseguit crear una cosa molt important en tot just deu anys, un equip amb un sol objectiu, donar el millor servei i el millor producte, perquè quan les coses es fan per amor només hi ha un resultat, tenir a tothom content.

 

Una gran familia

 

A Pizzeria Peperoni d'Argentona, cada un dels membres de l'equip té una funció, tot i que el mètode és el mateix per a tothom. Cadascuna de les coses que es fan, es fan pensant que són per a una persona que les vol gaudir, per això les fem amb tant d'afecte.

Anna, la mare fa cada dia a mà les hamburgueses.

En Pepo, el súper pizzaiolo (pizzer) s'encarrega de les pizzes, de les masses, que com saps les pots triar d'espelta o de kamut.

L'Anna és la que administra, porta els nombres, t'agafa el telèfon, escull matèries primeres i sempre, sempre, regala somriures.

L'Olga fa les postres, a mà! I s'inspira en les receptes de la Carme, la seva germana, que encara que no està físicament, sí que està amb el seu esperit i amb el seu suport continu.

Preparant postres cassolans


 
I també, la resta de l'equip, que quan et porten la pizza, l'hamburguesa, l'entrepà, l'empanada i les postres, el fan contents i amb ganes que gaudeixis del que et vas a menjar. D'aquesta manera, els lliuraments són entre amics!

I l'amor pel que es fa, és el que ha mogut a la família Jurado a seguir cada dia oferint a totes les persones que ho necessiten, pizzes, entrepans, hamburgueses, empanades i postres fets per ells mateixos, amb ingredients de la terra, de la terra que els ha vist néixer i créixer.

Seguirem explicant històries, compartint experiències i sobretot, receptes.

Altres articles interessants

LA PIZZA ÉS SANA

Com tot a la vida, hi ha aliments que poden ser sans o no.

Si un aliment està fet amb productes de primera qualitat, sense emprar ingredients industria…
Llegeix més