Les nostres masses estan fetes amb farines de primera qualitat. El pa, triat i fet especialment per als nostres entrepans i les postres, són autènticament casolanes, fetes amb tot l'amor i amb tot el temps que calgui perquè siguin el final d'un gran dinar o sopar.

Descobreix la nostra carta

 

Entrepans i Hamburgueses

Entrepans fets amb amor, amb ingredients de primera qualitat.

Les nostres HAMBURGUESES estan fetes amb CARN d'aquí, perquè no perdi el seu sabor. Carn mimada pels productors que estan a prop teu, la carn d'aquesta terra.

I les elaborem nosaltres, cada dia, amb el nostre principal ingredient que és l'amor per fer les hamburgueses ben fetes per a tu.

Descobreix la nostra carta

 

Pizzes

Les MASSES DE LES PIZZES, estan fetes amb FARINES de PRIMERA QUALITAT. A més pots triar entre diferents tipus de MASSES com ESPELTA O KAMUT, per si ets dels que t'agrada provar coses sanes i diferents.

També tenim PIZZES per VEGETARIANS, elaborades amb productes d'aquí a prop, de la terra del MARESME que produeix un dels millors vegetals que es poden consumir.

Descobreix la nostra carta

 

Empanades

El complement ideal per les teves PIZZES, les empanades.

Empanades fetes a mà, amb la millor carn de la comarca i amb ingredients naturals que fan d'aquestes empanades una experiència única.

Si les proves, no deixaràs de demanar-les perquè te les portem a casa teva.

Descobreix la nostra carta

 

Postres

Postres casolanes, fetes amb molt d'amor, com tot el que fem.

Postres naturals que són el complement perfecte per a un bon dinar o sopar.

Descobreix la nostra carta

Entrepans i hamburgueses

Pizzes

Empanades

Postres