LA PIZZA ÉS SANA

Com tot a la vida, hi ha aliments que poden ser sans o no.

Si un aliment està fet amb productes de primera qualitat, sense emprar ingredients industrials i seleccionant productes de l'entorn (KM0), a les hores és un bon aliment!

És el que passa amb les nostres PIZZES (i la resta d'aliments que preparem per a tu).

Les nostres PIZZES estan fetes amb productes de primera qualitat.

No utilitzem processos industrials. Les nostres masses no vénen congelades des de cap centre de distribució

Cada dia ens aixequem amb el somni d'oferir-te la millor qualitat. I la millor qualitat l'aconseguim perquè posem amor i esforç al que fem.

Per això escollim les farines de millor qualitat que pot haver a la comarca.

Perquè la pizza sigui un aliment ric no només de sabor, sinó també de salut!

Perquè la salut i el sabor no estan renyits en absolut. Depèn dels ingredients que s'utilitzin per fer el menjar que a tu més t'agrada.

LA PIZZA ES SANA

 

I com que a més, només utilitzem ingredients de primera qualitat, fins i tot serà genial perquè els teus nens creixin forts i sobretot sans.

A més, si et va cuidar-te al màxim, tenim farines integrals.

Per exemple, la nostra PIZZA d'espelta INTEGRAL no porta farina refinada i a més, la pots demanar vegetal. Per això sempre diem que la PIZZA ÉS SANA.

Com sabem que cada vegada vols cuidar més la teva salut, amb la PIZZA D'ESPELTA INTEGRAL, tens l'aliment ideal que farà que tot el teu organisme funcioni com un rellotge.

La pots menjar a qualsevol hora del dia. Rebràs els hidrats que necessites i que a més es consumiran lentament, de manera que no tindràs cap perill d'engreixar i t'ajudarà a aconseguir els teus objectius nutricionals i gastronòmics que tant es valoren ara i que a tu t'agraden.

A la nostra gran família, només pensem en oferir-te la millor qualitat, per a la teva salut i perquè gaudeixis del millor sabor.

 

 

Altres articles interessants

Pizzeria Peperoni, l'empenta d'una familia

Pizzeria Peperoni, a Argentona, és el resultat d'una família del poble que ha aconseguit, en tot just dotze anys, crear un gran equip amb un sol objectiu, donar el millor servei i el millor product…
Llegeix més